AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2016

Kuqi tasapelin jälkeen: "Emme olleet hyviä"

Kuqi tasapelin jälkeen: "Emme olleet hyviä"

Tasapeli oli pettymys Shefkille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin päävalmentaja Shefki Kuqi oli pettynyt joukkueen jäätyä perjantaina maalittomaan tasapeliin PS Kemiä vastaan.

Tasapeli ei ollut sitä, mitä Inter ottelusta toivoi. Taistelu suorasta Veikkausliigapaikasta jatkuu siis kahdessa jäljellä olevassa ottelussa ensi viikolla.

- Emme olleet tänään hyviä. PS Kemi pelasi omalla tavallaan ja saivat sen, mitä halusivat. Tätä ei auta kuitenkaan murehtia, vaan keskittyminen pitää kääntää seuraavaan peliin, sanoi Kuqi pelin jälkeen.

Kuqin mukaan eniten Interin pelissä mätti syöttöpelin nopeus.

- Ensimmäisellä jaksolla pelasimme liian suoraviivaisesti. Toisella jaksolla pystyimme pitämään palloa enemmän, ei se lopulta johtanut oikein mihinkään, harmitteli Kuqi.

Interin taistelu sarjapaikasta jatkuu. Kuqin mukaan kahdesta jäljellä olevasta ottelusta on tavoite ottaa täydet kuusi pistettä.

- RoPS-ottelu tulee vastaan nopeasti ja kaikki fokus pitää siirtää nyt siihen. Meillä on jäljellä kaksi ottelua. Tavoitteena on ottaa niistä kuusi pistettä ja katsoa mihin se lopulta riittää, päätti Kuqi.


FC Inter – RoPS Veritas stadiumilla maanantaina 17.10. kello 18:30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia