AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2016

​KuPS:n kippari harmitteli ontunutta viimeistelyä

​KuPS:n kippari harmitteli ontunutta viimeistelyä

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter kävi hakemassa pisteet sunnuntaina Kuopiosta maalein 0-2.

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen oli pelin jälkeen pettyneellä mielellä.

- Ei tosiaan päästy parhaimmillemme, jos häviää kotona 0-2. Me aloitettiin ihan OK ja hyvä paine oli Inter-päässä. Vähän kaikilla tuntui kuitenkin ajatukset harhailevan, me ei syötetty palloa tarpeeksi ja luovuttiin vähän turhan helposti pallosta, Pennanen totesi.

- Ensimmäinen maali tuli vähän onnella, eka jakson loppu ei ollut meiltä kovin hyvä. Toisella jaksolla me painettiin kyllä ja yritettiin, paikkoja oli mutta ei vaan mennyt sisään. Lopputulokseen ei voi olla tyytyväinen, kapteeni harmitteli.

- Me ei liikuteltu tarpeeksi hyvin palloa. Tilat ja ajat siihen olisi kyllä ollut, ei onnistuttu siinä. Toisella jaksolla oli paljon tilanteita, viimeistely jäi. Maalivahti Jukka Lehtovaara näytti osaavansa ottaa tärkeitä koppeja omalle joukkueelle. Viimeistely vaatii parannusta, paikkoja oli tarpeeksi tehdä maali, kapteeni muistutti.

- Loppuun asti vedetään kolme viimeistä peliä kunnialla niin paljon kuin jaloista lähtee. Kentälle ei kannata pelleilemään lähteä, ilman muuta me lähdetään voittamaan kolmea viimeistä peliä, Pennanen totesi.


RoPS-KuPS perjantaina 14.10. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia