AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2016

Vuorinen: "Emme ole tyytyväisiä tekemiseemme"

Vuorinen: "Emme ole tyytyväisiä tekemiseemme"

Petri Vuorinen etsii voiton avaimia. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjataulukon kärkisijat ovat karkaamassa VPS:lta vaasalaisten viime aikojen monien tasapelien myötä.

Viime aikoina VPS:lla on ollut otteluissaan hyviä hetkiä, mutta ehjä 90-minuuttinen on jäänyt uupumaan.

– Jos positiivisesti ajattelee, niin me emme ole hävinneet montaa peliä. Elo-syyskuun aikana on ollut joitain ihan hyviä pelejä, mutta tahtotila ja tavoitteet ovat korkealla ja näin ollen emme ole olleet niin tyytyväisiä viime aikoina tekemiseemme, vaan olemme keskittyneet kehitettäviin asioihin, päävalmentaja Petri Vuorinen analysoi.

– Perusrakenne pelaamisessamme on ollut ihan ok SJK-peliä lukuun ottamatta. Roolit ovat kentällä olleet selkeät ja se on luonut läpi kauden osaltaan turvaa pelaamisellemme, mikä taas on osasyy siihen, että meillä on mahdollisuus hyville sijoituksille tänä vuonna.

Petrattavat asiatkin ovat sunnuntaista RoPS-peliä ajatellen on hyvin tiedossa.

– Puolustaminen etenkin oman boksimme lähellä pitää olla tiiviimpää. Hyökkäyssuuntaan meidän pitää päästä vastustajan linjan taaksekin. Interiä vastaan viime pelissä meillä oli mahdollisuuksia siihen ja vähän paremmilla ratkaisuilla olisimme voineet tehdä enemmän maalejakin siinä. Nuo asiat ovat varmasti ratkaisevia huomenna, Vuorinen kommentoi.


VPS-RoPS sunnuntaina 2.10. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia