AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2016

Shefki Kuqi: "Joukkue menee eteenpäin"

Shefki Kuqi: "Joukkue menee eteenpäin"

Shefki on saanut Interin hyvään iskuun. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter saavutti sunnuntaina erittäin arvokkaan vierasvoiton Kuopiosta.

Inter viimeisteli Savon Sanomat Areenalla kaksi osumaa ja vei kullankalliit sarjapinnat mukanaan Turkuun.

- Tässä vaiheessa kaikki mikä on tärkeätä, on ne pisteet. Ainahan valmentajana toivoisi parempaa peliä, ensi jakso oli hyvä esitys meiltä ja toiselle jaksolle mentiin kuin ihan toinen joukkue ensi jakson jälkeen, päävalmentaja Shefki Kuqi kiitteli.

Inter-valmentaja antoi kiitosta joukkueensa vahvalle itseluottamukselle ja pelirohkeudelle, jotka toivat vaikeasta vierasottelusta hyvän lopputuloksen.

- Me lähdettiin ihan turhaan suoraviivaistamaan omaa peliämme. Pallo pysyi paljon KuPS:lla ja tuli tilanteita, jotka olivat vaarallisia. Me puolustettiin hyvin, valmentaja kiitteli.

Inter pelasi Kuopiossa viidennen peräkkäisen tappiottoman ottelunsa ja joukkue aikoo jatkaa vahvaa menoaan sarjakauden loppuun saakka.

- Maaottelutauko teki meille hyvää. Me saatiin aika monta hyvää harjoitusta alle ja nyt se alkaa näkyä. Joukkue menee eteenpäin ja tulos tulee siinä mukana. Tällä porukalla me lähdetään voittamaan jokaista peliä, valmentaja lupasi.

"Uskon, että kun me hoidetaan omat pelit niin se on ihan sama, mitä muut tekee. Peli kerrallaan mennään eteenpäin ja jokainen peli on meille kuin finaali. Tällä hetkellä näyttää hyvältä ja katseet siirretään seuraavaan peliin joka on Kemi kotona, valmentaja totesi-

Kuqi on tyytyväinen myös joukkueensa pelaajatilanteeseen.

- Meillä on ihannetilanne: joukkue alkaa olla kunnossa ja kun aloituskokoonpano julkistettiin aamupalaverissa niin pari kaveria ei ollut tyytyväisiä kun eivät päässeet kokoonpanoon. Kaikki haluavat pelata ja se on erittäin hyvä merkki, valmentaja iloitsee.


FC Inter-PS Kemi perjantaina 14.10. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia