AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 29.9.2016

Hill harmitteli tappiota: "Pelasimme hyvin"

Hill harmitteli tappiota: "Pelasimme hyvin"

Craig Hill oli lähellä nollapeliä jälleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalivahti Craig Hill pelasi keskiviikkona tämän kauden kuudennen Veikkausliigaottelunsa Kuopion Palloseuran tolppien välissä.

Maalivahdin tämän liigakauden neljäs nollapeli oli Seinäjoella lähellä, kunnes SJK:n tehohyökkääjä Roope Riski pamautti vasurillaan tämän sarjakauden 15. liigaosumansa ja sarjapisteet jäivät kotijoukkueen haltuun 1-0-lopputuloksella.

- Me pelasimme Seinäjoella hyvin. Me puolustimme hyvin ja loimme muutamia paikkoja. SJK on kova joukkue, me pelasimme hyvin mutta emme käyttäneet omia tilanteitamme, maalivahti toteaa.

Ottelun ratkaisumaali tuli 74. peliminuutin hyökkäystilanteessa.

- Siinä tapahtui juuri pelitilanteen muutos. Me hyökkäsimme, kun keskialueelta tuli syöttö sisään meidän puolustusalueellemme. Tuli 2v1-tilanne ja hyökkääjä teki siinä itselleen riittävästi tilaa. Se oli erittäin hyvä viimeistely.

- Ehkä täydellisemmällä sijoittumisella se maali olisi voinut olla estettävissä, mutta pelissä tilanteet tapahtuvat aina tosi nopeasti. Hyvä viimeistely se oli, Hill sanoo.


KuPS-FC Inter sunnuntaina 2.10. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia