AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2016

Matej Hradecky ennakoi lauantaille tiukkaa ottelua

Matej Hradecky ennakoi lauantaille tiukkaa ottelua

Matej Hradecky on tärkeä lenkki SJK:n joukkueessa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja IFK Mariehamn iskevät lauantaina yhteen OmaSp Stadionilla päivän ainoassa Veikkausliigan ottelussa.

SJK on kohdannut tällä kaudella IFK Mariehamnin jo kahdesti ja molemmilla kerroilla saarelaiset ovat vieneet pisteet 1-0 voitolla. Kauden alussa he vierailivat Seinäjoella, kun pelattiin vielä Jouppilanvuoren tekonurmella.

- No totta kai, kun olemme kaksi kertaa heille tällä kaudella hävinneet, lähdemme nyt voittamaan matsia. Siitä on tulossa tiukka ottelu, sillä he puolustavat tosi hyvin joukkueena. Meidän tehtävä on yrittää murtaa sitä puolustusta sekä voittaa sitä kautta ottelu, kommentoi SJK:n keskikenttäpelaaja Matej Hradecky seuransa verkkosivuilla.

- Omasta mielestä pelini ovat menneet ihan hyvin tällä kaudella. Olen saanut paljon peliaikaa ja olen mielestäni suoriutunut melko hyvin. Toivottavasti menee jatkossakin samaan malliin, sanoo Hradecky

SJK:n lisäksi Hradecky on urakoinut paljon myös Suomen U21 maajoukkueen paidassa.

- Kuormitusta on toki paljon, mutta aina on kiva pelata, eikä mielessä käy kieltäytyminen minuuteista, Hradecky huomauttaa.


SJK - IFK Mariehamn lauantaina 17.9. kello 16.00 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia