AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 12.9.2016

SJK:n Marc Valesia odotti mukava yllätys

SJK:n Marc Valesia odotti mukava yllätys

Marc Vales on tullut vahvasti SJK-paitaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n puolustuksessa on elokuun alusta lähtien esiintynyt Andorran maajoukkuepelaaja Marc Vales.

Miehen hyvät esitykset noteerattiin myös Veikkausliigan toimesta, sillä Vales valittiin elokuun kuukauden joukkueeseen. Elokuussa hän esiintyi myös Andorran maajoukkueen paidassa, kun Andorra kohtasi MM-karsintojen avausottelussa Latvian.

- Oli minulle suuri yllätys, kun tulin maajoukkuekomennukselta ja huomasin, että minut oli valittu kuukauden joukkueeseen Veikkausliigassa. Se on suuri kunnia ja se tarkoittaa, että olen tehnyt työni hyvin.

- Olen päässyt sisään joukkueeseen todella nopeasti ja mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Joukkue on hyvä, olemme pelanneet hyvin ja itsellänikin on pelit sujunut. Olen siten varsin tyytyväinen tällä hetkellä, kommentoi Vales.

Elokuu on kuitenkin jo takana ja katse on tiukasti tulevassa ja tarkemmin ottaen maanantaisessa vierasottelussa RoPS:aa vastaan.

- Sarjataulukon kannalta meillä on todella tärkeä peli nyt maanantaina ja on erittäin tärkeää saada sieltä täydet pisteet mukaan.

- Samalla on hauska päästä käymään Rovaniemellä, sillä kun olin pieni, sanoi äitini aina, että jonain päivänä menemme vierailulle Joulupukin luo Suomeen ja nyt pääsen samalla toteuttamaan tuon, naurahtaa Vales.


RoPS-SJK maanantaina 12.9. kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia