AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2016

​Hetemaj palaa hyvällä fiiliksellä ja voitto mielessä

​Hetemaj palaa hyvällä fiiliksellä ja voitto mielessä

Kuva: Juha Tamminen

Mehmet Hetemaj on karistanut pikku kolhunsa ja on taas pelikunnossa, kun SJK palaa tauolta kotiottelulla FC Interiä vastaan.

- Meillä on ollut tässä pieni tauko ja ollaan saatu välillä vähän lepuuttaa jalkojakin. Mutta treeneissä on ollut nyt kaikilla tosi hyvä fiilis ja ollaan menty todella hyvällä meiningillä, sanoo SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj.

Tauko päättyy SJK:n osalta perjantaina kotiottelulla FC Interiä vastaan.

- Uskon että tullaan tältä tauolta ainakin todella hyvällä fiiliksellä ja voitto mielessä perjantain peliin. Tässä ei ole enää muutenkaan montaa peliä jäljellä ja nämä ovat nyt todella tärkeitä otteluita, eikä niitä saa enää takaisin, jatkaa Hetemaj.

FC Inter koettaa nousta karsijan paikalta uudessa komennossa. Hetemaj'lle hyvin tuttu mies Shefki Kuqi on nyt Turun sinimustien peräsimessä.

- Pitää kuitenkin muistaa, että myös Inter on saanut nyt tauon aikana hioa uuden valmentajansa kanssa peliään hieman pidempään ja heillä on siellä myös uusia pelaajia. Tulee siten varmasti tiukka peli, sillä todella tärkeitä pisteitä on molemmille joukkueille nyt jaossa, muistuttaa Hetemaj, joka itse on toipunut tauon aikana aiemmasta pikkuvammastaan taas täyteen pelikuntoon.


SJK-FC Inter perjantaina 9.9. kello 18.30 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia