AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2016

​FC Lahti lepäsi ja treenasi maaottelutauolla

​FC Lahti lepäsi ja treenasi maaottelutauolla

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa yhdeksäntenä majaileva FC Lahti käytti liigatauon hyväkseen lataamalla akkuja ja treenaamalla.

FC Lahti palaa maaottelutauolta tositoimiin perjantaina, kun se kohtaa 20-vuotis juhlaottelussaan PK-35:n Lahden Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Tauon Lahti käytti harjoittelun ja loman merkeissä.

- Alkuun pidettiin pieni breikki. Tämä viikko on harjoiteltu. Meillä on ollut pienehkö tiivis ryhmä, kun neljä pelaaja olivat eri maajoukkueissa, mikä on tietysti aina hienoa. On ollut sen lisäksi loukkaantumisia. Hyvä viikko alla, päävalmentaja Toni Korkeakunnas toteaa.

Harjoituskentällä on pyritty pureutumaan joukkueen ongelmakohtiin.

- Liian helposti on helähtänyt omassa päässä ensimmäinen maali. Puolustuspelaamista käytiin aluksi läpi. Tänään on se päivä milloin palautellaan mieleen hyökkäyspäänasioita läpi. Aika hyvin olemme saaneet luotua paikkoja, kolmessa edellisessä ottelussa laukaukset maalia kohti 20-6, Korkeakunnas avaa.

Suomen maajoukkue aloitti MM-kisaurakkansa maanantaina kotipelillä Kosovoa vastaan. Ottelu päättyi 1-1 ja oli selvä pettymys suomalaisittain. Korkeakunnas peräänkuuluttaa intohimoa, joka on yksi menestymisen kulmakivistä.

- Jalkapallossa yksi iso asia on intohimo joka tasolla. Miten intohimoisesti ihmiset suhtautuvat tähän, miten halutaan kehittää ja olla rahoittamassa sitä. Suomalaisesta jalkapallosta puuttuu ainakin aika paljon intohimoa ja se välittyi tuosta pelissä aika selkeästi. Samaa intohimoa peräänkuulutan meidän joukkueelta, mitä on ajoittain uupunut. Intohimo on iso sana. Sen voi laittaa monen asia yhteyteen, jos haluat menestyä, Korkeakunnas miettii.


FC Lahti-PK-35 Vantaa perjantaina 9.9. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia