AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.36 // 7.9.2016

U19-maajoukkueelle tappio – ”Tulos ei tyydytä, peliesitys kyllä”

U19-maajoukkueelle tappio – ”Tulos ei tyydytä, peliesitys kyllä”

HJK:n Aapo Halme pelasi Suomen puolustuksessa täydet minuutit. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue kärsi tiistaina 0-1-tappion Nummelassa pelatussa ottelussa.

Suomi ja Romania olivat kohdanneet kaksoismaaottelun ensimmäisessä osassa sunnuntaina Hämeenlinnassa. Tulos oli tuolloin maaliton, eikä vaarallisilla paikoilla juhlitti tiistainakaan. Florinel Coman teki kamppailun ainokaisen 42. minuutilla.

- Tulos ei tyydytä, mutta peliesitys kyllä. Ottelu oli meidän hallinnassa. Meillä oli pelinavaamisessa ongelmia ensimmäisessä kohtaamisessa, mutta tänään onnistuimme siinä paremmin. Peli oli hyvä, mutta maalipaikoissa emme onnistuneet, Suomen päävalmentaja Stephen Ward kertasi.

Ottelut ovat osa Suomen joukkueen valmistautumista EM-alkukarsintaan. Suomi kohtaa Venäjän, Belgian ja Kazakstanin Belgiassa lokakuun alussa.

- Nämä kaksi ottelua palvelivat tarkoitustaan erinomaisesti. Emme saa usein pelata tällaista vastustajaa vastaan. Kovin moni joukkue ei vetäydy meitä vastaan noin alas. Meidän pitää keksiä tapoja tuollaisen puolustuksen murtamiseen.

- EM-karsinnoissa ei ole helppoja pelejä. Olemme pelanneet Venäjää ja Kazakstania vastaan Granatkin-turnauksessa. Belgia on varmasti kova joukkue, mutta lähdemme matkaan luottavaisina, Ward linjasi.


Kauden 2016 kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia