AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.36 // 5.9.2016

PK-35 Vantaalle viisi uutta pelaajaa

PK-35 Vantaalle viisi uutta pelaajaa

PK-35 Vantaa sai riveihinsä uusia pelaajia.

Sarjanousija PK-35 Vantaan riveihin liittyi siirtoikkunan loppuhetkillä peräti viisi uutta pelaajaa. Kastriot Kastrati allekirjoitti joukkueen kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Daniel Rantanen, Otto Pitkänen, Calvin N´Sombo ja Karim Jouni sen sijaan siirtyivät loppukaudeksi vantaalaisten paitaan lainasopimuksilla.

23-vuotias hyökkää Kastrati liittyi punamustien ryhmään vapailla papereilla. Viime kaudella Kastrati edusti Veikkausliigassa HIFK:ta, jonka riveissä hän pelasi 14 ottelua ja viimeisteli kaksi maalia. Myös poikamaajoukkueissa esiintynyt Kastrati on edustanut myös Klubi 04:ää, HJK:ta, Hakaa, FC Honkaa ja FC Myllypuroa.

Rantanen sen sijaan on joukkueelle ennestään tuttu pelaaja. Hän on PK-35:n kasvatti, joka edusti joukkuetta viime kaudella Ykkösessä. Kauden päätteeksi HIFK:n riveihin siirtynyt Rantanen palaa nyt Myyrmäkeen loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Rantanen pelasi viime kaudella PK-35 Vantaassa 18 ottelua, joissa hän onnistui maalinteossa kolmesti. Myös Rantanen on ollut tuttu näky nuorisomaajoukkueissa.

Pitkänen siirtyy PK-35 Vantaan riveihin Klubi 04:stä. 18-vuotias puolustaja on pelannut tänä vuonna Kakkosessa yhdeksässä ottelussa. Eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueissa mukana ollut Pitkänen viihtyy ensisijaisesti laitapuolustajan paikalla.

19-vuotias N´Sombo ja 20-vuotias Jouini saapuvat lainalle FC Hongasta, jonka riveissä kaksikko on pelannut tällä kaudella Kakkosta. Muiden joukkueeseen siirtyneiden pelaajien tapaan myös N´Sombo ja Jouini ovat esiintyneet nuorisomaaotteluissa.

Brasialaispelaaja Lucas Kaufmann sen sijaan siirtyi siirtoikkunan loppuhetkillä takaisin edelliseen seuraansa EIF:ään.

Lisää uutisia