AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 5.9.2016

Ala-Myllymäki jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ala-Myllymäki jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Lauri Ala-Myllymäki teki jatkosopimuksen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen 19-vuotiaan keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäen kanssa.

Ala-Myllymäki on Ilveksen oma kasvatti ja hänen jalkapallotaipaleensa käynnistyi Ilves Futis-Liigassa, Pirkkalan joukkueessa vuonna 2002. Hän on kuulunut Ilveksen edustusjoukkueen runkopelaajiin jo kolme kautta. Nyt kirjoitettu uusi sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

Erinomaista kautta pelaava Ala-Myllymäki on pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelua ja maaleja on syntynyt mukavasti neljä kappaletta. Nuorukainen ratkaisi juuri viime ottelun tekemällä voittomaalin, kun FC Inter kaatui Turussa numeroin 1-0.

- Totta kai on hyvät fiilikset uudesta sopimuksesta. Meillä on hyvä joukkue sekä valmennus, ja koko seura menee koko ajan eteenpäin. Ilves on tällä hetkellä erittäin hyvä paikka pelata ja kehittyä. Kausi on mennyt tähän mennessä hyvin, mutta tottakai aina on kuitenkin parannettavaa ja vielä on aikaa tehdä tästä loistava kausi, Ala-Myllymäki toteaa Ilveksen sivuilla.

- Viihdyn hyvin Jarkko Wissin alaisuudessa ja päivittäinen tekeminen sekä kilpailu treeneissä ovat korkealla tasolla. Lisäksi, kun joukkuepelaaminen toimii, pääsevät yksilöidenkin erikoisosaaminen esille. Oma tavoitteeni on pelata tulevaisuudessa ulkomailla, kommentoi Ala-Myllymäki.

Ilves-RoPS perjantaina 9.9. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia