AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2016

Ilveksessä iloitaan merkittävästä siirrosta

Ilveksessä iloitaan merkittävästä siirrosta

Ilveksen 16-vuotiaan maalivahdin Otto Huuhtasen siirtyminen kolmivuotisella sopimuksella perinteikkääseen brittiseura Newcastle Unitediin varmistui tiistai-iltapäivällä. Kyseessä on merkittävä pelaajasiirto koko seuralle.

Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi on innoissaan oman kasvatin lähdöstä maailmalle. Hevonkorpi kehuu sekä Huuhtasta että Ilveksen erinomaista maalivahtivalmentajaa Mikko Kavénia.

- Oton siirto ulkomaille ammattilaiseksi on iso asia koko meidän seurayhteisöllemme. Pienenä poikana Ilves Futis-Liigassa jalkapallon aloittaneesta pojasta on kasvamassa kansanvälisen tason jalkapalloilija. Hän on yksi joukkueemme ja seuramme nuorista pelaajista, joiden kanssa olemme ottaneet yhteiseksi tavoitteeksi pääsyn ulkomaille ammattilaiseksi, Hevonkorpi toteaa Ilveksen sivuilla.

- Hienoa, että Oton kohdalla tämä konkretisoitui näin nopeasti. Myös muiden nuorten pelaajien kanssa tehdään päivittäin töitä tavoitteen saavuttamiseksi enkä usko, että Oton siirto tulee olemaan ainoa siirto ulkomaille seurastamme lähivuosien aikana, Hevonkorpi jatkaa.

Huuhtasen ollessa sopimuksenalainen pelaaja saa Ilves hänestä luonnollisesti siirtokorvauksen.

- Koska kyseessä on seuramme oma kasvatti, niin suurin taloudellinen hyöty tästä siirrosta kohdistuu Ilveksen juniorijalkapallolle, Hevonkorpi sanoo.

- Hän on tehnyt jo vuosia kovasti töitä kehittymisensä eteen. Hän on saanut olla laadukkaassa valmennuksessa niin junioreissa kuin myös edustusjoukkueessa. Tämän kauden aikana Otto on ottanut suuria harppauksia kehityksessään Mikko Kavénin valmennuksessa, kommentoi Hevonkorpi.

Ilves-RoPS perjantaina 9.9. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia