FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.35 // 31.8.2016

Ilveksen Huuhtanen Newcastle Unitediin

Ilveksen Huuhtanen Newcastle Unitediin

Ilves kertoo verkkosivuillaan, että seuran 16-vuotias maalivahti Otto Huuhtanen siirtyy perinteikkääseen brittiseura Newcastle Unitediin.

Seurat ovat sopineet siirron yksityiskohdista ja Huuhtanen on allekirjoittanut kauden 2018-2019 loppuun asti kestävän sopimuksen Newcastle Unitedin kanssa. Huuhtanen kävi heinäkuussa viikon testijaksolla Newcastlessa ja tuon viikon aikana seura vakuuttui maalivahtilupauksen kyvyistä niin paljon, että halusivat saada nuorukaisen riveihinsä mahdollisimman nopeasti.

Tällä hetkellä Ilves Futis-Liigan Vehmaisten kaupunginosajoukkueessa uransa aloittanut Huuhtanen on Suomen U17-maajoukkueen matkassa Puolassa Syrenka Cupissa. Turnauksen jälkeen hän palaa Ilveksen harjoitusvahvuuteen. Huuhtanen harjoittelee Ilveksen Veikkausliigajoukkueen kanssa lokakuun alkuun asti, jolloin on edessä muutto Englantiin.

Newcastle Unitedissa Huuhtanen harjoittelee lähtökohtaisesti U18-joukkueen kanssa, mutta osa harjoittelusta tulee tapahtumaan myös seuran U19- ja U23-joukkueiden kanssa.

Ilves-RoPS perjantaina 9.9. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia