AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2016

Pihamaa myönsi: "HJK:lla peli koko ajan kontrollissa"

Pihamaa myönsi: "HJK:lla peli koko ajan kontrollissa"

Pasi Pihamaa myönsi HJK:n ansainneen voiton. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa pääsi pelaamaan yli tunnin miesylivoimalla keskiviikkona HJK:n vieraana, mutta joutui taipumaan 0-2-tappioon.

PK-35 Vantaan päävalmentajan Pasi Pihamaan mukaan ottelun alku oli Punamustille vaikea, mutta ulosajon myötä vieraat saivat parempaa otetta pelistä.

– Ensimmäiset 25 minuuttia olimme vähän pyörityksessä ja pikkuisen jäljessä joka asiassa. Halmeen ulosajon myötä peli tasoittui ja pääsimme vähän paremmin peliin mukaan, Pihamaa totesi.

– Pystyimme kontrolloimaan palloa pidempiä jaksoja. Emme kuitenkaan oikein päässeet murtautumaan vaaralliselle alueille muutamaa kertaa lukuun ottamatta. Niissä tilanteissa [Thomas] Dähne teki pari hyvää torjuntaa.

Pihamaan mukaan PK-35 Vantaa ei lopulta kyennyt hyödyntämään yhden miehen ylivoimaansa niin hyvin kuin sarjapisteistä taisteleminen olisi edellyttänyt.

– HJK:lla oli peli koko ajan kontrollissa. Ei heillä lopulta ollut mitään suurta hätää, Pihamaa myönsi.

Ottelun ratkaisuhetkeksi nousi lopulta HJK:n toisen jakson alkupuolella saama rangaistuspotku. Pihamaan mukaan Punamustien pelaajat eivät nähneet tilanteessa rangaistuspotkun arvoista rikettä.

– Rangaistuspotkuun johtaneesta tilanteesta voi varmasti olla montaa mieltä. Pelaajat olivat sitä mieltä, että tilanne ei ollut pilkun arvoinen. Nämä ovat tietysti näkemyseroja. Myöhemmin HJK:lle myös jätettiin viheltämättä yksi rankkari, joten ei peli niihin ratkennut. Pelaajia se tuomio toki vähän masensi.


PK-35 Vantaa - PS Kemi perjantaina 26.8. kello 18.30 Myyrmäen stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia