AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2016

Pikkuhuuhkajat tavoittelee EM-jatkokarsintapaikkaa

Pikkuhuuhkajat tavoittelee EM-jatkokarsintapaikkaa

RoPSin Robert Taylor valittiin joukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Alle 21-vuotiaiden maajoukkue valmistautuu tärkeisiin EM-karsintaotteluihin Itävaltaa ja Saksaa vastaan. Päävalmentaja Tommi Kautonen julkaisi joukkueensa syyskuun alun peleihin tiistaina.

Tommi Kautonen kertoi valinnoistaan ja tavoitteistaan EM-karsintaotteluihin eilen Vaasassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

- Meidän kannalta lohkon tilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen sijoituksen kaksi osalta. Saksa tulee voittamaan lohkon. Se on voittanut kaikki seitsemän peliään ja on ihan ylivoimainen joukkue meidän lohkossa. Maailman parhaita alle 21-vuotiaien joukkueita, Kautonen totesi Palloliiton verkkosivujen mukaan.

- Itävalta on nyt kakkosena ja meidän neljän viimeisen pelin tavoite on pelata sellaisilla tuloksilla, että ohitetaan Itävalta. Kerätään niin paljon pisteitä, että ollaan kakkosten vertailussa neljän parhaan joukossa ja ollaan marraskuussa pelattavissa jatkokarsinnoissa, luotsi jatkoi.

Suomi kohtaa Itävallan Vaasassa perjantaina 2.9. kello 19 ja Saksan Seinäjoella tiistaina 6.9. kello 19. Joukkueeseen on valittu kymmenen pelaajaa Veikkausliigasta.


Kauden 2016 kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia