AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2016

Okkonen uskoo RoPSin kurssin kääntyvän pian

Okkonen uskoo RoPSin kurssin kääntyvän pian

Onko RoPSilla juhlan paikka keskiviikkona? (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemille ja viikkoa aiemmin SJK:lle kärsityt tappiot katkaisivat Rovaniemen Palloseuran 10 tappiottoman ottelun putken. Vaikka tappio jossain vaiheessa olikin väistämätön, ei kapteeni Antti Okkonen halunnut suojautua tilastojen taakse.

- Hyvä joukkueet pyrkivät minimoimaan huonot jaksot ja raapimaan huonollakin suorituksella vähintäänkin tasapelejä. Hyvät joukkueet pystyvät myös kääntämään kurssin nopeasti, Okkonen huomauttaa RoPSin verkkosivuilla.

- Meidänkin täytyy lähteä seuraavaan otteluun sillä mielellä, että pidetään nolla ja otetaan sitä kautta ainakin yksi piste. Mutta samalla, jos nolla pidetään, ottelussa tulee väkisinkin paikkoja tehdä se 1-2 maalia.

RoPS:n seuraava vastustaja on ensi keskiviikkona Tampereen Ilves. Ilves on tähän mennessä hävinnyt kotonaan ainoastaan yhden ottelun. Okkonen halusi korostaa paitsi Veikkausliigan tasaisuutta myös RoPS:n mahdollisuuksia.

- Lähtökohtaisesti kaikki Veikkausliigan vastustajat ovat yhtä pahoja, mutta samalla kaikki on todellakin voitettavissa. Ei ole sellaista vastustajaa, joka sopisi meille muita paremmin tai huonommin, Okkonen arvioi.

- Tietenkin välillä on myös poikkeuksia. VPS kotona oli vähän kuin olisi antanut karkin lapselle, mutta se on nähty, eikä sellainen tule enää tällä kaudella toistumaan.

Ilves - RoPS keskiviikkona 24.8. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia