FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.34 // 22.8.2016

RoPS-kipparilta kehut hyökkääjähankinnalle

RoPS-kipparilta kehut hyökkääjähankinnalle

Antti Okkonen jakoi kehuja. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuran kapteeni Antti Okkonen jakoi PS Kemi -ottelun jälkeen tunnustusta RoPS:n tuoreelle hyökkääjähankinta Albert Prosalle. Prosa on päässyt lyhyellä aikavälillä sisälle joukkueen tekemiseen.

- Kemiä vastaan Albert oli aktiivinen täydet 90 minuuttia. Hän on pystynyt nopeasti omaksumaan niitä asioita, joita valmentaja häneltä haluaa, Okkonen kiittelee RoPSin verkkosivuilla.

- Lisäksi näkee, että hän on hanakka viimeistelijä. Albert haluaa olla boksissa vaarallinen. Jatkoa ajatellen oli hyvä, että hän onnistui heti ensimmäisessä kokonaisessa pelissään.

Prosan saapumisen myötä RoPS joutuu totuttelemaan viime kausiin verrattuna hiukan toisen tyyppiseen kärkihyökkääjään. Okkonen ei näe tässä suurta ongelmaa. Pelaajien on kyettävä sopeutumaan uusiin tilanteisiin.

- Tietenkin tekeminen muuttuu, vaikka uusi pelaaja tulisi keskikentälle tai laitaan. Mutta joukkueella on kuitenkin tietyt raamit, joita ei voi hirveästi lähteä muuttamaan, Okkonen muistuttaa.

- Albertkin on osoittanut, että hän pystyy suorittamaan myös target-pelaajana. Mutta se, miten hänelle pelataan, on eri asia. Ei Albertille kannata korkeita kukkupalloja kylvää.

Ilves - RoPS keskiviikkona 24.8. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia