AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.32 // 12.8.2016

Interin Ferati hakee pelituntumaa SalPasta

Interin Ferati hakee pelituntumaa SalPasta

FC Inter ja Kakkosessa pelaava Salon Palloilijat ovat sopineet Alban Feratin lainasta SalPaan.

Solmitun lainasopimuksen mukaisesti 24-vuotias hyökkääjä pelaa Interin verkkosivujen mukaan SalPassa 31.8. asti. Ferati on jäänyt Interissä vähälle peliajalle ja minuutteja on kertynyt tällä kaudella vain kahdessa Veikkausliigan ottelussa.

Benjamin Källman puolestaan kävi hakemassa peliaikaa viime viikonloppuna edellisen seuransa paidassa. Farmisopimuksen avulla Ykkösen EIF:ssa pelannut Källman sai sunnuntaina tililleen täydet minuutit EIF:n tappio-ottelussa Jaroa vastaan.

PS Kemi-FC Inter lauantaina 13.8. kello 16 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia