AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

Toni Korkeakunnas: "Tietysti se tulos on nyt pääasia"

Toni Korkeakunnas: "Tietysti se tulos on nyt pääasia"

"Token" joukkue sai helpottavan voiton. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti otti keskiviikkona arvokkaan 3-2 kotivoiton Ilveksestä vaihderikkaiden tapahtumien jälkeen. Lahden maalintekijöinä kunnostautuivat Boris Tatar, Mikko Hauhia ja Bonilha.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas otti kolme pistettä vastaan riemuiten, vaikka pelillisesti parannettavaa löytyikin.

- Tietysti se tulos on nyt pääasia. Mielestäni ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä. Olimme hyvin pelissä ja saimme luotua tilanteita. Ainoa mitä jäin kaipaamaan, niin olisimme voineet ehkä naulata pelin ensimmäisellä puoliajalla. Meillä oli todella hyviä vastaiskuja, mutta kukaan ei muistanut laukoa. Me luotiin hyvin tilanteita, mutta sitten haettiin vielä jotain ihan huikeeta viimeistä syöttöä tai ruvettiin leipomaan. Ripaus suoraviivaisuutta lisää, niin olisimme voineet olla pari edessä ja olisi ollut vähän helpompaa, Korkeakunnas kertaa FC Lahden sivuilla.

- Toisella puoliajalla jäimme vähän jalkoihin. Olimme aikamoisessa löylyssä Helsingissä toisella puoliajalla. Me ei olla hirveästi pystytty kierrättämään pelaajia tässä. Sillain mennään vähän ohkaisella ja se ehkä näkyi. Me ei kyetty pitämään palloa ja silloin siitä tulee semmoista selviytymistaistelua, "Toke" jatkaa.

Korkeakunnas oli erityisen tyytyväinen joukkueen vallitsevaan taistelutahtoon joka näkyy esimerkiksi yksittäisissä kaksinkamppailuissa.

- Olen siitä todella iloinen ja ylpeä, että joukkueen habitus, ilme ja tahto voittaa on löytynyt. Nyt on vedetty kolmen ottelun tappioton putki. Se on mielestäni aika hyvin, kun siinä on ollut vastassa sarjan kolme kärkijengiä. Joukkueen halu voittaa yksittäisiä tilanteita ja tietysti nyt sitten koko kamppailu on löytynyt, Korkeakunnas kehuu.

- Aina on parannettavaa, mutta tämä on tulosurheilua. Aika paljon on tässä saanut selitellä hyviä pelejä ja huonoja tuloksia. Nyt tuli hyvä tulos, otan sen oikein mielelläni, Korkeakunnas paaluttaa.


PK-35 Vantaa - FC Lahti lauantaina 13.8. kello 16.00 Myyrmäen stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia