AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

ESS: FC Lahden uudet tulokkaat valmiina illan otteluun

ESS: FC Lahden uudet tulokkaat valmiina illan otteluun

FC Lahti sai lainalle kaksi pelaajaa Zenitistä.

FC Lahden uudet pelaajat Aleksandr Vasjutin ja Pavel Osipov ovat esittelyssä Etelä-Suomen Sanomien verkkosivuilla.

Vuonna 1996 syntynyt maalivahti Vasjutin ja vuotta nuorempi keskikenttäpelaaja Osipov ovat pelanneet Zenitin kakkosjoukkueessa. Vasutyn on torjunut muutaman harjoitusottelun myös venäläisjätin edustusjoukkueen maalilla.

- Olen maalivahti, joka tykkää pitää ääntä ja kommunikoida kenttäpelaajien kanssa. Se on mielestäni yksi maalivahdin tärkeimmistä tehtävistä. Keskustelimme aikaisemmin täällä pelanneen Ivan Solovevin kanssa, jotta saimme hieman paremman kuvan Veikkausliigan tasosta sekä FC Lahden joukkueesta, sanoo Vasjutin ESS:lle.

Hyökkäävässä roolissa viihtyvän, mutta myös alempana pelin rytmittämiseen kykenevän Osipovin on tarkoitus tuoda lahtelaisten keskikentälle lisää dynaamisuutta, pallovarmuutta ja liikettä.

- Suomen liigassa peli on fyysistä. Taklauksia ja kaksinkamppailuita on paljon. Emme ole puhuneet vielä valmentajan kanssa rooleistamme, mutta haluamme lähtökohtaisesti vain päästä pelaamaan sekä voittaa tuon ottelun. Olemme sataprosenttisesti valmiina taistelemaan joukkueen puolesta heti huomenna, vakuuttaa Osipov viitaten keskiviikkoillan Ilves-kotiotteluun.


FC Lahti-Ilves keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia