AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2016

SJK:n Dorman Pohjanmaan derbystä: "Se on voitto tai ei mitään"

SJK:n Dorman Pohjanmaan derbystä: "Se on voitto tai ei mitään"

Dorman odottelee kiihkeää ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS ja SJK kohtaavat torstaina Pohjanmaan paikallisottelussa Vaasassa.

Pohjanmaan derbyt ovat tulleet jo hyvin tutuiksi SJK:n Richie Dormanille, joka pelasi lauantaina KuPS:aa vastaan sadannen sarjaottelunsa seinäjokelaisten riveissä. Viime kauden pahan loukkaantumisen jälkeen kentälle palanneelle pelaajalle tuo saavutus merkitsee todella paljon, sillä hän ehti jo pelätä uransa olevan loukkaantumisen myötä ohi.

- Se, että olen ollut täällä jo viisi vuotta ja pelannut seurassa sata ottelua, on mielestäni kova saavutus, varsinkin nykypäivänä, jolloin lojaalisuus ei merkitse niin paljoa jalkapallossa. Olen saavutuksesta erittäin iloinen ja olen ylpeä, että minulla on vielä vuosi jäljellä sopimusta täällä, Dorman kommentoi SJK:n sivuilla.

- On mahtava kuulla kannattajien laulavan nimeäni katsomossa ja tuntea olevansa arvostettu. Siitä tiedän, että olen tehnyt ainakin jotain oikein urallani, kiittelee Dorman kannattajia.

Dorman odottelee myös kiihkeää ottelua keskiviikon derbystä.

- Koska olen ollut täällä niin pitkään ja tunnen Seinäjoen ihmiset jo hyvin, niin tiedän mitä keskiviikon peli heille merkitsee. Se on voitto tai ei mitään. Sillä ei ole kannattajille mitään väliä millaisella esityksellä tai tyylillä se tulee, mutta ottelu pitää voittaa. Samalla se on meille tärkeä ottelu sarjataulukon kannalta, sillä voitolla nousisimme heidän rinnalleen tasapisteisiin, sanoo Dorman.


VPS-SJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia