AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2016

Veikkausliiga vastaa keskiviikon kierrosta koskevaan palautteeseen

Veikkausliiga vastaa keskiviikon kierrosta koskevaan palautteeseen

Stadin herruudestá taistellaan jälleen keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa vastaa Veikkausliigan tulevan keskiviikon derbykierrosta koskien saatuun palautteeseen.

Tulevana keskiviikkona 10. elokuuta Veikkausliigassa pelataan täysi kuuden ottelun kierros. Poikkeuksellisen kierroksesta tekee se, että samana iltana pelataan peräti kolme derbyä eli paikallisottelua: Helsingin, Lapin ja Pohjanmaan derbyt.

- Olemme saaneet paljon palautetta ratkaisusta sijoittaa paikallispelit samalle päivälle. Tyypillinen palautteen antaja on IS Extran tai Ruutu+:n asiakas, joka olisi halunnut katsoa kaikki ottelut suorana lähetyksenä, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

- Palautteen näkökulma on hyvin ymmärrettävä. Myös suorat lähetykset ja niiden seuraaminen on huomioitu ohjelmassa monin tavoin. Kuitenkin myös paikallinen näkökulma on tärkeä, ja tällä kertaa se nousi vallitsevaksi. Uskomme että keskiviikon kierros muodostuu monella paikkakunnalla varsinaiseksi kotimaisen jalkapallon juhlapäiväksi.

- Kierros on poikkeuksellisen mielenkiintoinen myös derbyjen ohella. FC Interin ja PK-35 Vantaan kohtaaminen herättää suurta kiinnostusta viimeaikaisten valmentajanvaihdosten johdosta. Peliä kohtaan tunnetusta mielenkiinnosta kertoo sekin, että ottelu on nostettu kolmen derbyn rinnalle Veikkauksen keskiviikon supermonivetoon.

- Mestaruus- ja mitalikamppailu kiihtyy Kuopiossa KuPS:n ja IFK Mariehamnin ottelussa ja itse asiassa myös FC Lahden ja Ilveksen keskinäinen ottelu on paikallispeli, eräänlainen Hämeen hegemoniaottelu. Kun sääennusteetkin näyttävät lupaavilta niin kyllä tässä aika odottava tunnelma on jo itse kullakin, Marjamaa päättää.


Veikkausliigassa pelataan seuraavat ottelut keskiviikkona 10.8. kello 18.30 alkaen:

FC Inter - PK-35 Vantaa
FC Lahti - Ilves
HIFK - HJK
KuPS - IFK Mariehamn
RoPS - PS Kemi
VPS - SJK


Kauden 2016 kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia