AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 14.7.2016

Kuqi tappiosta: "Tämä on raskasta"

Kuqi tappiosta: "Tämä on raskasta"

Shefki Kuqi käänsi katseen eteenpäin tappion jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaan vierailusta Vaasaan jäi tappion lisäksi muutenkin karvas sivumaku vantaalaisille.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan otteluun valmistautuminen ei mennyt aivan toivotulla tavalla. Joukkue matkusti Vaasaan jo tiistaina, mutta ei päässyt harjoittelemaan ottelustadionille.

– Suostuimme VPS:n toivomaan ottelusiirtoon, mutta tänne tullessamme emme päässeet treenaamaan stadionilla. Varasimme harjoitusvuoron toiselta kentältä, mutta siellä kaikki pukukopit olivat lukossa, Kuqi ihmetteli.

Tulosta Kuqi ei kuitenkaan laittanut edellisen päivän tapahtumien piikkiin. Niiden sijaan Kuqi harmitteli VPS:lle tuomittuja erikoistilanteita.

– Olen peliin erittäin pettynyt. Pelasimme hyvin ja kaikki sujui hienosti, kunnes tuomari astui esiin. Nyt on vielä vähän vaikea arvioida, mutta ne tuntuivat olevan aikamoisia ratkaisuita.

– Ensin hän antoi vapaapotkun toiseen suuntaan, mutta muutti sitten mieltänsä ja VPS pääsi iskemään tasoitusmaalin. Lopussa he tekivät pilkulta 2-1-maalin, Kuqi kertasi vastustajan osumia.

Kuqin mukaan johtoaseman menettäminen oli Punamustilla rankka takaisku. Samalla hän kuitenkin suuntasi katseensa jo tulevaan.

– Tämä on raskasta ja eniten tässä kärsivät pelaajat. Mielestäni emme ansainneet tuollaisia tapahtumia, mutta jalkapallo on välillä tällaista. Nyt meidän pitää vain jatkaa eteenpäin, Kuqi totesi.


PK-35 Vantaa - IFK Mariehamn sunnuntaina 17.7. kello 18.30 Myyrmäen stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia