AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2016

IS: HJK:n Annanille pelilupa - Onovo kauan sivussa

IS: HJK:n Annanille pelilupa - Onovo kauan sivussa

HJK:n Anthony Annan saattaa pelata jo sunnuntaina PS Kemiä vastaan.

HJK:n keskikenttäpelaaja Anthony Annan on saanut lääkäreiltä luvan palata pelikentille välittömästi.

HJK kertoi asiasta tiedotustilaisuudessaan keskiviikkona. Koko kauden poissa loukkaantumisten vuoksi ollut ghanalainen Annan, 29, ei ole kokoonpanossa vielä torstaina Eurooppa-liigan ottelussa liettualaista Atlantasia vastaan, mutta sunnuntaina tilanne saattaa olla toinen. HJK kohtaa sunnuntaina PS Kemin Sonera Stadiumilla. Torstaina Klubi isännöi Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osassa Atlantasia. Avausosan Klubi voitti 2-0 Liettuassa.

- Hän ei ole vielä torstaina kokoonpanossa, mutta voi hyvinkin olla viikon toisessa ottelussa, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoi Ilta-Sanomien mukaan.

Annanille tehdään vielä kuntotesti keskiviikkona.

– Haluamme nähdä miten hän reagoi, kun hänet rasitetaan uupumiseen asti. Sitä emme ole vielä tehneet. Saamme kiinni siitä, missä menemme hänen kanssaan, kun anaerobinen kynnys ylittyy. Eihän häntä kannata tappaakaan väärään aikaan. Viimeinen kuntoutusaihe pitää toteuttaa järkevästi, Lehkosuo sanoi.

Lehkosuon mukaan Annan on vetänyt kahdet täydet harjoitukset alusta loppuun ja suoriutunut niistä hyvin.

Samalla Klubi tiedotti täksi kaudeksi Interistä seuraan siirtyneen keskikenttämiehen Vincent Onovon olevan sivussa pelikentiltä kaksi kuukautta polvivamman vuoksi.


HJK - PS Kemi sunnuntaina 10.7. kello 17.00 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia