vko.27 // 4.7.2016

VPS jatkoi Interin tappioputkea (FC Inter-VPS 0-2)

VPS jatkoi FC Interin tappioputkea maanantaina kaatamalla turkulaiset Veritas Stadionilla maalein 2-0 (2-0).

Ottelu alkoi Vepsun osalta hyvin. Vaasalaiset pitivät palloa ja purkivat Interin prässin jatkuvasti helpoilla ja nopeilla syötöillä. Sebastian Strandvall toi selvästi oivan lisän keskikentän kolmikkoon.

Kahdennellatoista minuutilla Vepsu pelasi pallon boksin sisään ja Andre Clennon sijoitti jatkotilanteesta pallon varmasti takakulmaan.

Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen Inter alkoi päästä paremmin peliin mukaan ja sai muutaman vaaratilanteen erikoistilanteista. Evgeni Kobozevin ei tarvinnut kuitenkaan venyä pallon tielle montaakaan kertaa.

Aivan ensimmäisen jakson lopussa VPS pääsi kolme vastaan yksi -vastahyökkäykseen, kun Steven Morrissey kiepsautti itsensä vapaaksi ja kirmasi karkuun puolustajaltaan. Morrisseyllä oli mahdollisuus syöttää vierelleen joko Pyry Soirille tai Clennonille, mutta hän päätti pamauttaa itse pallon maaliin.

Toisella jaksolla VPS oli selvästi enemmän puolustuskannalla, mutta vaisu Inter ei saanut juurikaan mitään vaarallista aikaan. Loppua kohti VPS-luotsi Petri Vuorinen vaihtoi taktiikan jopa formaatioksi 5-4-1. Tarkoitus oli puolustaa pisteet kotiin ja näin myös tapahtui.

VPS - FC Lahti perjantaina 8.7. kello 19:30 Elisa Stadionilla ja RoPS - FC Inter sunnuntaina 10.7. kello 17:00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.