AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2016

Timi Lahti: ”Asenne on aina 110”

Timi Lahti: ”Asenne on aina 110”

Kuva: Juha Tamminen

VPS kohtaa Ilveksen tiistaina Kaarlen kentällä. Ottelu alkaa perinteiseen tapaan kello 18.30.

Vepsu on pelannut Kaarlen kentällä tuloksellisesti varsin hyvin. Tiistaina pelattava ottelu on kuitenkin viimeinen kyseisellä estradilla, sillä seuraavassa ottelussa pelataan jo Elisa stadionilla. Viimeinen peli Kaarlen kentällä ei sen suuremmin joukkuetta kuitenkaan hetkauta. Kyseessä on aivan eri asia kuin viime kesänä pelattu viimeinen peli vanhalla Hietalahden nurmella.

- Ei ole mitään erityistä vaikutusta valmistautumiseen. Totta kai pyritään hoitamaan homma tyylikkäästi pakettiin Kaarlen kentälläkin, jutteli Hietalahden viimeisen maalin viime kesänä tehtaillut Timi Lahti.

- Maaleja ei kannata ikinä lupailla. Pääasia, että kuitataan edellinen tappio Ilvekselle voitolla ja siirrytään sitten hyvillä mielin Elisa stadionille, Lahti kommentoi.

Valmistautumiseen on toki vaikuttanut myös juhannus. Suurin osa Veikkausliigan pelaajista sai vapaata perjantain ja lauantain.

- Kyllähän tuo aika pikainen setti on ja se rikkoo vähän rytmiä, kun porukka matkustaa juhannuksen aikana. Tilanne on kuitenkin sama kaikilla jengeillä ja näen, että meille on etuna se, että me saamme pelata kotona ja Ilves joutuu matkustamaan vielä itse matsiinkin.

VPS-toppari lupaa tiistain yleisölle nähtäväksi sisuuntuneen Vepsun.

- Jos ei nähdä revanssihenkistä Vepsua, niin jotain on tehty väärin. Omasta puolestani voin luvata, että asenne on aina se 110, Lahti vakuutti.


VPS – Ilves tiistaina 28.6. kello 18.30 Kaarlen kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia