AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2016

EM-kisavedoista tuottoa suosikkiseurallesi?

EM-kisavedoista tuottoa suosikkiseurallesi?

Valtaosalla Veikkausliigaseuroista on käytössään Veikkauksen verkkokumppanuus. Seura saa tuottoa kaikista verkkokumppanuuden kautta pelatuista Veikkauksen peleistä.

Valtaosa Veikkausliigaseuroista on ottanut käyttöön Veikkauksen verkkokumppanuuden. Verkkokumppanuus tarkoittaa sitä, että seura on rakentanut omien verkkosivujensa yhteyteen Veikkauksen sivuille ohjaavan linkin. Seura saa osuuden kaikkien linkin kautta pelattujen Veikkauksen pelien (urheilupelit, nettiarvat, Lotto jne.) tuotosta.

Tähän mennessä kahdeksan seuraa on vienyt verkkokumppanuuden vielä askeleen pidemmälle ja ottanut käyttöön niin sanotun lyhytosoitteen. Lyhytosoitteen avulla yleisö voi tukea suosikkiseuraansa pelaamalla Veikkauksen pelejä ilman että tarvitsee kulkea seuran sivujen kautta.

Jos pelaat Veikkauksen pelejä ja haluat tukea tiettyä seuraa, sinun kannattaa käyttää seuran lyhytosoitetta aina Veikkauksen sivuille siirtyessäsi. Lyhytosoite on helppo muistaa ulkoa tai esimerkiksi lisätä verkkoselaimen kirjanmerkkeihin.


Tällä hetkellä käytössä ovat seuraavat lyhytosoitteet:


www.fcinter.fi/veikkaus

www.fclahti.fi/veikkaus

www.hifkfotboll.fi/veikkaus

www.hjk.fi/veikkaus

www.pk35vantaa.fi/veikkaus

www.pskemi.fi/veikkaus

www.rops.fi/veikkaus

www.sjk2007.fi/veikkaus


Lisäksi osa seuroista hyödyntää verkkokumppanuutta, mutta ei ole ottanut käyttöön lyhytosoitetta. Näiden seurojen osalta verkkokumppanuutta voi tukea siirtymällä Veikkauksen sivuille seuraavista linkeistä:


Ilves: http://bit.ly/28R1BVj

KuPS: http://bit.ly/28Memyj

VPS: http://bit.ly/28Pq3Z1


Kaikesta lyhytosoitteen kautta Veikkauksen sivuille kohdistuvasta pelaamisesta tuloutetaan osa suoraan seuralle eli Veikkauksen pelit Lotosta ja Vakiosta lähtien kannattaa pelata seurakohtaisen lyhytosoitteen kautta.

Lisää uutisia