AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2016

Lehkosuo: "Motivaatio ottelun voittoon on maksimissaan"

Lehkosuo: "Motivaatio ottelun voittoon on maksimissaan"

Mika Lehkosuo johdattaa joukkueensa Lahteen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n pelit Suomen Cupissa jatkuvat, kun se kohtaa torstaina välierässä Lahden stadionilla FC Lahden. Voittaja selvittää tiensä finaaliin otteluparin Haka - SJK voittajan kanssa.

Kun näin pitkälle on Suomen Cupissa päästy, on lataus peliin helppo löytää.

- Finaali on yhden ottelun päässä, joten motivaatio ottelun voittoon on maksimissaan, kertoo päävalmentaja Mika Lehkosuo seuransa verkkosivuilla.

Lahti-pelit eivät koskaan ole olleet helppoja, vaikka toukokuun lopussa HJK veikin Veikkausliigan ottelussa kolme pistettä Lahden Kisapuistossa.

- Lahti on puolustaa joukkueena erinomaisesti välillä ylempää prässäten ja matalammalla prässitasolla. Lisäksi Lahden pelaajat tekevät paljon töitä puolustussuuntaan, joten meidän pitää onnistua hyvin hyökkäyssuuntaan päästäksemme maalipaikoille, arvioi Lehkosuo vastustajaa.

Maalivahti Thomas Dähne sai tällin jalkaansa lauantaina Seinäjoella ja toisella jaksolla maalipuiden välissä nähtiin nuori Markus Uusitalo. Mikä on Dähnen tilanne ja millainen joukkue Lahdessa Klubilta nähdään?

- Dähnellä ei ole vakavampaa vammaa, joten hän on pian pelikunnossa.

Veikkausliigassa HJK:n seuraava ottelu on PS Kemiä vastaan.

HJK - PS Kemi sunnuntaina 10.7. kello 17.00 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia