AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2016

​Penninkangas löytänyt mahtavan vireen

​Penninkangas löytänyt mahtavan vireen

"Penni" rakentelee maalipaikkoja kovalla prosentilla. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kaatoi torstaina kotonaan PS Kemin 1-0 ja Jussi Vasaran voittomaalin syötti vahvaan vireeseen noussut Teemu Penninkangas.

Penninkangas kirjautti tililleen jo kauden viidennen maalisyötön, jonka myötä hän on koko Veikkausliigan syöttötilaston ykkösenä.

- Itseluottamus on kasvanut, kun on pelannut ja huomannut, että pärjää hyvin. Pystyin treenaamaan ehjänä koko talven. Olen ollut hyvässä kunnossa talvesta lähtien, taustoitti Penninkangas hyvää virettään.

- Viime vuoden Jazz-laina auttoi paljon, Penni pääsi isoon rooliin siellä. Pennin pelin paraneminen menee ihan käsi kädessä sen suhteen, että meidän koko joukkueen peli on parantunut. Yksilöt näyttävät paremmilta, kun joukkue pelaa paremmin, jatkoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Itse ottelun Penninkangas näki hiukan kaksijakoisena, mutta piti kaikkineen voittoa ansaittuna.

- Aloitettiin hyvin ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pystyttiin pelaamaan ja pitämään palloa sekä löytämään oikeita tiloja. Saatiin tilanteitakin sitä kautta. Toisella puoliajalla luovuttiin pallosta turhan helposta ja Kemi sai painetta meidän päähän. Puolustettiin kuitenkin hyvin, eikä Kemi saanut luotua tilanteita, sanoi hurjaan vireeseen äitynyt Penninkangas.


IFK Mariehamn-SJK Wiklöf Holding arenalla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia