AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 8.6.2016

Ennakko: RoPS-IFK Mariehamn

Ennakko: RoPS-IFK Mariehamn

Veikkausliiga jatkuu torstaina Rovaniemellä ottelulla RoPS - IFK Mariehamn.

Rovaniemen Palloseura lähtee torstaina kotikentällään Keskuskentällä kaukaisen vieraansa IFK Mariehamnin kimppuun varsin luottavaisena, vaikka muutama viime peli joukkueella kovin mollivoittoisesti onkin kulkenut. Pelillisesti RoPS ei ole huonosti pelannut, mutta pelin kruunu eli maalit ovat jääneet syntymättä. Nyt kentälle löytyy valmentaja Juha Malisen mukaan kova nippu maalinälkäisiä pelaajia.

- Vielä pari viikkoa sitten tuntui, että meillä on juuri ja juuri joukkueellinen pelaajia vireessä. Nyt näyttää jo paljon valoisammalta ja koko pelaajalista alkaa olla oivassa vireessä. Vaihtopenkillekin jää hyvävireisiä miehiä, mikä nostaa luottamusta huomiseen, Malinen toteaa.

Vastustaja IFK Mariehamn on RoPS-luotsin mielestä onnistunut alkukaudella todella erinomaisesti ja on paha vastus kenelle hyvänsä.

- Huomenna meillä on vastassa tämän alkukauden komeetta, joka on tilkinnyt oman pään hyvin ja pystynyt tiukoissa tilanteissa tekemään pisteisiin tarvittavat maalit. Kovassa lennossa oleva joukkue tulee huomenna meitä vastaan, mutta siihen olemme valmiit, uskoo Malinen.

IFK Mariehamn joutuu lähtemään otteluun ilman kahta avainpelaajaansa. Dever Orgill on edelleen maajoukkuematkalla ja Jani Lyyski kärsii pelikieltoa varoitustilin täyttymisen johdosta. Lyyskin poissaolo saattaa tuoda loukkaantumisestaan toipuneelle Albin Granlundille ensimmäisen avauskokoonpanon paikan tällä liigakaudella.


RoPS-IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin verkkosivut, RoPS:n verkkosivut
Lisää uutisia