AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2016

VPS:n Vuorinen: "Meidän tulee rytmittää peliä itse"

VPS:n Vuorinen: "Meidän tulee rytmittää peliä itse"

Petri Vuorisen suojatit kohtaavat IFK Mariehamnin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä IFK Mariehamnin.

Vaasassa tiedostetaan, että vastaan asettuu todella vahva erikoistilannejoukkue, joka on totutusti ollut vahva etenkin pienellä kotikentällään. Myös tilanteenvaihdot ovat tärkeässä roolissa Maarianhaminan ylpeyden pelitavassa. Vepsu ei lähde liikoja asioita muuttamaan, vaan huomioi tietyt asiat.

– Kyllä meidän tulee rytmittää peliä itse. Jos lähdemme heidän kanssaan tilanteenvaihtokilpailuun, niin kontrolli pelistä häviää. Kun kontrolloi peliä, pystyy myös paremmin määrittämään ne paikat, missä pallo todennäköisimmin menetetään, jos menetetään ja miten prässätään sen jälkeen, päävalmentaja Petri Vuorinen analysoi seuransa verkkosivuilla.

IFK:n joukkueessa pelaa pelaajia, jotka ovat edustaneet myös Vepsua aiemmin. Toppari Jani Lyyski ja keskikentän Anthony Dafaa ovat tärkeissä rooleissa Mariehamnin rosterissa.

– Jani on kohtelias ja mukava ahvenanmaalainen. On aina kiva kohdata meillä pelanneita pelaajia. Janin ja Dafaan kohdalla on siten myös hyvin tiedossa heidän heikkoutensa ja vahvuutensa, Vuorinen kommentoi hyväntuulisesti.


IFK Mariehamn-VPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 29.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia