AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2016

Interin Wallenius: "Tämä on ollut raskas viikko meille"

Interin Wallenius: "Tämä on ollut raskas viikko meille"

Jami Wallenius vastaa Interin valmennuksesta. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi haki lauantaina täyden potin Turusta, kun FC Inter kaatui lukemin 2-0.

Vasta kolmatta päivää Interin valmennuksesta vastannut Jami Wallenius oli tappiosta huolimatta tyytyväinen siihen, mitä hän kentällä näki.

- Tulos on pettymys minulle. Meillä oli omat paikkamme, mutta terävyys maalin edessä on meillä ongelma. Emme ole päässeet viime otteluissa maalitilanteisiin ja toiminta niissä ei ole vielä sitä, mitä sen pitäisi olla, Wallenius kommentoi Interin verkkosivuilla.

- Tämä on ollut rakas viikko meille. Valmentaja vaihtui ja kolmas ottelu viikossa. Meillä ei ollut hirveästi aikaa käydä uusi asioita läpi, mutta olen tyytyväinen siihen, miten pelaajat pystyivät toteuttamaan pelitapaamme. Peli-ilme oli paljon parempi kuin aiemmin ja jokainen pelaaja löi itsensä likoon. Harmittaa pelaajien puolesta, että palkinto jäi saamatta. Esitykseensä he voivat kuitenkin olla tyytyväisiä, kiittelee Wallenius joukkuetta.

Wallenius peräänkuulutti ennen ottelua intermäisen iloisen hyökkäävän pelitavan perään. Hänen mielestä kentällä nähtiin nyt sitä.

- Tässä seurassa on aina vannottu hyökkäävään pelitapaan. Ainakin tänään pystyimme sitä toteuttamaan. Pallo liikkui nopeasti ja eteenpäin. Tulevissa otteluissa sitten lisää terävyyttä ja röyhkeyttä maalintekoon, päättää Wallenius.

FC Lahti-FC Inter Lahden stadionilla torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia