AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2016

Ennakko: KuPS-HJK

Ennakko: KuPS-HJK

Kuopion Savon Sanomat Areenalla pelataan sunnuntaina yksi suomalaisen jalkapalloilun klassikko-otteluista. Kuopion Palloseura ja Helsingin Jalkapalloklubi iskevät yhteen 11:nnen sarjakierroksen kärkiottelussa sunnuntaina kello 18.30 alkaen.

Kuopion Palloseura on pelannut viisi peräkkäistä tappiotonta liigapeliä nousten sarjataulukossa jo kolmanneksi ja liigan kuntopuntarissa kakkoseksi. Maalivahti Johannes Kreidl on pitänyt maaliverkon puhtaana viidessä peräkkäisessä liigapelissä. Klubi komeilee niin sarjataulukon kuin kuntopuntarinkin kärkipaikoilla. Sunnuntaiseen peliin lähdetään siten herkullisista ennakkoasetelmista.

- HJK on tuleva Suomen mestari 2016. Nyt on ainutkertainen mahdollisuus nähdä Klubi liigaottelussa Kuopiossa. Kaksi seuraavaa kohtaamista pelaamme Soneralla, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki muistuttaa kuopiolaisten verkkosivuilla.

Myös HJK:lla on peli kulkenut viime aikoina. Takana on viiden ottelun voittoputki, kaksi vieraissa, kolme kotona.

- Pelaajien on ymmärrettävä, että Veikkausliigassa yksittäiset pelit eivät ratkaise vaan tärkeintä on syttyä joka peliin ja ylläpitää pelaamisen korkeaa tasoa. Meidänkin pelissä riittää paljon parannettavaa, joten joukkueen ja yksilöiden kehittyminen kauden aikana on menestymisen kannalta elintärkeää. Lisäksi joukkueen sisällä on tervettä kilpailua pelipaikoista ja Kuopiossa nähdään avauksessa pelaajia, jotka eivät olleet avauksessa edellisessä pelissä, sanoo HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo seuransa verkkosivuilla.

Lehkosuon mukaan KuPS on haastava vastustaja.

- KuPS:lle ei ole tehty maalia viiteen peliin, joten siinä on hyökkäyksellemme kova haaste. Lisäksi KuPS:n erikoistilannepelaaminen ja pelitilannevahva sentteri Salami on pidettävä kurissa, summaa Lehkosuo.


KuPS-HJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 29.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPSin verkkosivut ja HJK:n verkkosivut.
Lisää uutisia