AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2016

​Valakari: "Täysin ansaittu voitto"

​Valakari: "Täysin ansaittu voitto"

Roope Riski iski SJK:n voittomaalin keskiviikkona VPS:aa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kaatoi keskiviikkona VPS:n kotiottelussaan Roope Riskin maalilla 1-0. Päävalmentaja Simo Valakarin mielestä tulos oli oikeutettu pelitapahtumiin nähden.

Riskin maali syntyi vasta lopussa, ottelun 88. minuutilla. Tuco laittoi pallon maalin edustalle laidasta Riskille, joka puski pelivälineen verkkoihin.

- Täysin ansaittu voitto. Jatkoimme siitä mihin Kuopiossa jäätiin. On ollut hieno nähdä tämän kolmen viikon aikana mikä rauha on ollut joukkueessa. Kaikki pelaajat ovat olleet harmissaan tuloksista, mutta silti kaikista on näkynyt semmoinen että me halutaan kääntää tää homma. Missään nimessä ei olla vielä siellä missä halutaan, vielä on paljon tehtävää, mutta taas mentiin eteenpäin, Valakari sanoi.

Samoilla linjoilla oli "Kerhon" puolustaja Henri Aalto.

- Vaasa on pelannut tällä kaudella rohkeasti pallonhallintapeliä, mutta ihan sellaista ei nähty kuin aiemmin. He olivat suoraviivaistaneet peliään, kuten jo viime ottelussaan jossa saivat tulosta. Meiltä mielestäni ehjä ysikymppinen ja meidän pelinrakentelu toimi hyvin. Mitä pidemmälle ottelussa mentiin, sitä selvempää alkoi olla että se joka tekee ottelussa maalin, on me. Ja lopussa saimme sitten palkinnon, Aalto selitti.


RoPS-SJK Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 28.5. kello 16. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia