FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 10.5.2016

Friberg Da Cruz: "Meillä on nyt näytön paikka"

Friberg Da Cruz: "Meillä on nyt näytön paikka"

Bobbie Friberg Da Cruz kuuluu Grönvittin luottomiehiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Erinomaisesti kauden avannut IFK Mariehamn hakee inspiraatiota yllätyksistä muissa eurooppalaisissa sarjoissa.

Kuudessa viime ottelussa vain yhden maalin päästänyt Grönvitt on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin ja keikkuu sarjataulukon kärjessä HJK:n rinnalla.

- Yhteisöllisyys on vienyt meidät tänne asti, kaikki ovat valmiita tekemään likaista työtä, mikä helpottaa meitä puolustuksessa, puolustuksen vakiomiehiin kuuluva Bobbie Friberg Da Cruz sanoo Nya Ålandissa.

IFK Norrköping leivottiin viime kaudella yllätysmestariksi Ruotsissa, Leicester aiheutti jymypaukun voittamalla Valioliigan ja Atlético Madrid pelaa Mestarien liigan finaalissa. Friberg da Cruz myöntää ajatuksen houkuttelevaksi, mutta muistuttaa samalla historiasta.

- Meillä on nyt näytön paikka. Alamme lähestyä sitä aikaa, jolloin meillä on tavannut alkaa yskiä, puolustaja muistuttaa.

- Jos pystymme pitämään tämän jatkuvuuden pelissämme, se voi kantaa miten pitkälle tahansa. Ja meidän pitää tehdä töitä juuri näin kovaa jotta IFK:n kaltainen seura voisi voittaa. Katsokaa vain miten Atlético tekee sitä kovaa työtä jota vaaditaan.


IFK Mariehamn-FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 15.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia