AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2016

Dragtsma: "Meidän pitää saada yhtenäisyyttä lisää"

Dragtsma: "Meidän pitää saada yhtenäisyyttä lisää"

Job Dragtsmalla on nyt mietittävää. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter kärsi kolmannen peräkkäisen tappion Veikkausliigassa maanantaina Turun Veritas Stadionilla, kun IFK Mariehamn oli vahvempi luvuin 2-0.

- Aloitimme pelin ihan ok. Saimme luotua muutaman hyökkäyksen, mutta ei oikein tilanteita. Lopulta IFK pääsi tekemään helpolla tavalla ensimmäisen maalin. Puolustimme siinä aivan liian heikosti, minkä seurauksena Orgill pääsi laukomaan pallon vapaasti maaliin. Tämän jälkeen olimme takaa-ajajina, mikä on aina vaikeaa, näkee Interin päävalmentaja Job Dragtsma seuran verkkosivuilla.

Dragtsman mukaan takaa-ajoasema sopi IFK:lle. He pääsivät pelaamaan vahvuuksillaan.

- IFK:lla on erittäin hyvät pelaajat vastahyökkäyspelaamiseen. Kahden maalin johdossa meidän oli pakko ottaa riskejä, mikä antoi heille avaimet pelata vahvuuksilla, sanoo Dragtsma.

Tuleviin otteluihin Dragtsma pohti tekevänsä joitakin muutoksia, sillä nykyinen pelitapa ei vain tuo tulosta.

- Meidän pitää saada yhtenäisyyttä lisää. Voi olla, että myös pelitapaan teemme seuraaviin otteluihin muutoksia. Meillä on viikko aikaa käydä asioita läpi ennen seuraavaa ottelua, pohtii Dragtsma.

HJK-FC Inter Sonera stadiumilla maanantaina 16.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia