AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2016

Vuorinen: "Meidän näköinen peli"

Vuorinen: "Meidän näköinen peli"

Petri Vuorinen oli Vepsun esitykseen tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa keskiviikkona, kun HIFK kaatui hyvän esityksen jälkeen maalein 3-1.

VPS otti ottelussa johdon nopeasti ja vaikka HIFK tuli tasoihin, Vepsu siirtyi uudestaan johtoon vielä ennen taukoa ja sinetöi voiton toisella puoliajalla.

– Tänään oli meidän näköinen peli. Saimme hyvän alun otteluun. Pelin avaaminen toimi ja pääsimme murtautumaankin hyvin. Pääsimme ekalla puoliajalla linjan taakse hyvin ja paikkoja oli useampaankin maaliin. HIFK pääsi iskemään tilanteenvaihdosta tasoituksen, mutta jatkoimme hyvää pallollista peliämme sen jälkeenkin, jutteli VPS-luotsi Petri Vuorinen seuran verkkosivuilla.

– Toisella jaksolla osat vaihtuivat ja me lähdimme vastaiskuilla. Saatiin 3-1 -maali ja se helpottaa aina vähän, kun pääsee kahden maalin johtoon, Vuorinen kertoi.

VPS koki viime viikolla kovia 4-0 -vierastappion myötä Lahdessa. Tänään joukkue oli kuin uudestisyntynyt, vaikka pelaajia oli sairastuvalla useampiakin, muun muassa luottopuolustaja Veli Lampi. Häntä tuurasi mainiosti Kevin Peth.

– Pelaajat näyttivät tänään, että he nauttivat pelaamisesta. Pelasimme yhtenäisesti ja kurinalaisesti hyvällä asenteella, vaikka toisella jaksolla etäisyydet vähän kasvoivatkin. Tämä oli hyvä osoitus tämän joukkueen pelaamisesta tällä hetkellä. Joskus voi tulla rökäletappio Lahdessa, mutta se kuuluu jalkapalloon. Iso kiitos pelaajille, että he uskovat tähän meidän juttuumme, Vuorinen paalutti.

Tänään nähtiin myös poissaoloja paikkaamassa kaksi A-junioreista nostettua omaa kasvattia, Miro Roukus ja Oliver Nabb. Vaikka peliaikaa ei tänään heille herunutkaan, tarttui matkaan varmasti tärkeää kokemusta.

– Hieno asia, että pojat pääsevät mukaan näkemään tätä edustuksen meininkiä.


VPS:n seraava ottelu KuPS – VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 7.5. kello 16:00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia