AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2016

Dragtsma: "Ongelma ettemme saa luotua tilanteita"

Dragtsma: "Ongelma ettemme saa luotua tilanteita"

Job Dragtsma pettyi tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter käsri kauden ensimmäisen tappionsa Veikkausliigassa, kun RoPS haki torstain pisteet Turusta maalein 1-2.

Ottelun ratkaisumaalin iski toisella puoliajalla RoPSin Aleksandr Kokko ja tämä tilanne jäi vaivaamaan Interin päävalmentaja Job Dragtsmaa kokonaisuuden kannalta.

- RoPSilla ei ollut toisella jaksolla kuin tuo maalin johtanut tilanne. Pelasimme sen tilanteen luvattoman huonosti ja se maksoi meille lopulta paljon. Tuollaisissa tilanteissa pitäisi vain pitää pää kylmänä. Nyt epäonnistuimme siinä, harmitteli Dragtsma pelin jälkeen Interin verkkosivuilla.

Dragtsman mukaan Inter sai pelissä kyllä pidettyä palloa, mutta maalitilanteita se ei pystynyt luomaan.

- Ensimmäisellä jaksolla pelaamisesta puuttui tietty rohkeus RoPSin prässätessä. Kentällä oli kyllä tilaa pelata, mutta emme uskaltaneet pelata palloa vastustajan väleihin. Ihan lopussa pystyimme tähän ja saimme heti tehtyä maalin. Toisella jaksolla pallo oli edelleen meillä, mutta emme saaneet edelleenkään luotua tilanteita. Se on tällä hetkellä ongelma. Pyrimme kuitenkin parantamaan tätä seuraaviin otteluihin, kommentoi Dragtsma.


Interin seuraava ottelu SJK - FC Inter Seinäjoen Keskuskentällä torstaina 5.5. kello 14.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia