AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 25.4.2016

​Wiss kiitteli Ilveksen pelaajien esitystä

​Wiss kiitteli Ilveksen pelaajien esitystä

Jarkko Wissin Ilves on aloittanut kauden vahvasti. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen pelaajiensa otteisiin, kun SJK kaatui Seinäjoella sunnuntaina 2-0-lukemin.

- Olimme ottelun alussa vähän jäljessä jokaisessa tilanteessa. Meillä oli kahden viikon ottelutauko, joten osasin odottaa hieman haastavaa alkua. Selvitimme kuitenkin alun kunniakkaasti, pelaajiemme jalat alkoivat liikkua ja pelasimme fiksusti eri alueilla kenttää, Wiss sanoi Ilveksen sivuilla.

- Ottelu eteni suunnitelmien mukaan ja toisen jakson esitys oli meiltä erittäin hyvä. Puolustimme kärsivällisesti, loimme painetta vastustajalle ja saimme tehtyä vaarallisia hyökkäyksiä. Voitto tuntuu hyvältä.

- Mietin, onko SJK väsynyt otteluista, vai onko heillä hyvä tuntuma. Meidän kohdalla mietin, olemmeko freshinä ja ollaanko hereillä. Ekan kympin aikana ei saatu konetta käyntiin ja SJK dominoi. Muoto ei kuitenkaan venynyt ja päästiin pikku hiljaa peliin mukaan. Tiedettiin, että kotijoukkueen tuska kasvaa ja saadaan enemmän palloa. Toinen jakso oli erittäin hyvä. Tämä oli neljäs perättäinen nollapeli, Wiss selitti SJK:n sivuilla.

Ilves on voittanut molemmat sarjaottelunsa tällä kaudella. Ensin kaatui KuPS, nyt SJK.


Ilves - IFK Mariehamn Tammelan stadionilla perjantaina 29.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia