AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2016

​Suomen Cupin ottelu VPS-SJK suorana lähetyksenä

​Suomen Cupin ottelu VPS-SJK suorana lähetyksenä

Vasabladet haluaa palkita lukijansa 160-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi uusilla tuotteilla.

Lukijoiden palkitsemiseen tarjoutuu erinomainen mahdollisuus Vaasan Palloseuran ja Vasabladetin välisen yhteistyön myötä.

Torstaina 21.4 HSS Media tarjoaa livelähetyksenä pay-per-view:nä Suomen Cupin 6. kierroksen ottelun VPS - SJK. Ottelu pelataan Botniahallin ulkotekonurmella. Lähetyksen hinta on 8,90e. Lähetyksen löydät http://livestream.vasabladet.fi/ osoitteesta. Selostuksen otteluun tarjoaa suomeksi tunnettu radiopersoona Pasi Roimela ja ruotsiksi Oscar Forsberg.

HSS Median myyntijohtaja Mika Mäkisalo kertoo intressien liittyvän täysin uuden asiakaskunnan löytämiseen ja samalla paikallisen urheilun tukemisen.

- Vaasan Palloseura on ollut yhtiömme läheinen yhteistyökumppani vuosikymmenten ajan ja on ilo saada omalta osaltamme parantaa lajin näkyvyyttä. Samalla pystymme tarjoamaan yritysasiakkaillemme kustannustehokkaasti näkyvyyttä uudelle kohderyhmälle, Mäkisalo kertoo VPS:n verkkosivuilla.

- Jo talvikaudella meiltä kyseltiin livelähetyksiä peleistä. Hienoa, että yhteistyökumppanimme HSS Media oli halukas lähettämään kyseisen ottelun. Tästä yhteistyöstä on hyötyä niin HSS Medialle kuin "Vepsulle" seurana, sekä tietenkin meidän faneillemme ja seuraajillemme, Vaasan Palloseuran tiedottaja Ilkka Kittilä puolestaan toteaa.


VPS:n seuraava Veikkausliigapeli on VPS - FC Inter sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia