AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 17.4.2016

Riveiro: "Olimme 45-50 minuuttia parempia"

Riveiro: "Olimme 45-50 minuuttia parempia"

Jose Riveiro myönsi VPS:n ansainneen voiton. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaan kotituska sai jatkoa sunnuntaina, kun kauden kolmas kotiottelu toi kolmannen tappion VPS:n vietyä pisteet maalein 0-2.

Punamustien valmentaja Jose Riveiron mukaan PK-35 Vantaa aloitti ottelun hyvin, mutta joukkue väsyi pyrkiessään aktiiviseen prässiin.

– Mielestäni hallitsimme peliä avausjaksolla. Etenkin viimeisten 20 minuutin aika pystyimme organisoimaan hyökkäyksiämme haluamallamme tavalla ja saimme levätä palloa pitäessämme.

– Samaan aikaan tuntui kuitenkin siltä, että kulutimme liikaa energiaa. Jos VPS:n pelitapaa vastaan yrittää riistää pallon heidän kenttäpuoliskollaan, pitää tehdä kovasti töitä. Jouduimme juoksemaan liikaa ja pallonriistojen jälkeen meillä oli vaikeuksia, kun pelaajamme olivat jo väsyneitä. Yhdeksän tänään aloittaneista pelaajista pelasi avauksessa kolme päivää sitten Kuopiossa, joten jaksaminen tuotti meille vaikeuksia, Riveiro totesi PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Riveiron mielestä VPS pääsi toisella jaksolla paremmin peliin mukaan. Rangaistuspotku ja Kollarin ulosajo olivat Punamustille kohtalokkaita, mutta Riveiron mukaan tappio ei johtunut vain yksittäisestä tilanteesta.

– Toisella jaksolla VPS sai mielestäni paremman otteen pelistä. Myös rangaistuspotkuun johtanut tilanne tuli sen seurauksena. Emme voi sanoa hävinneemme vain yhden pilkun takia, sillä se oli seurausta kenttätapahtumista, Riveiro sanoi.

– 90 minuutin perusteella VPS oli meitä parempi. Me olimme parempia 45-50 minuuttia pelistä, mutta kokonaisuudessaan VPS ansaitsi voittonsa.

Täyden ottelun PK-35 Vantaan keskuspuolustuksessa pelanneen Riku Heinosen mukaan ottelun alku sujui Punamustilta hyvin, mutta tappioasemaan ja vajaalle joutuminen vaikeuttivat urakkkaa.

– Mielestäni aloitimme ottelun ihan hyvin ja teimme niitä juttuja, joita olimme sopineet. Pystyimme myös ajoittain kontrolloimaan peliä. Toisen jakson alku oli hankala, mutta silti tuntui siltä, että saimme hiljalleen peliämme käyntiin. Sitten tulivat rangaistuspotku, ulosajo ja 0-1-maali, joiden jälkeen peli meni vaikeaksi, Heinonen kertasi kenttätapahtumia.

– Tasakentällisin pystyimme pitämään pelin ihan kontrollissa. Pystyimme pelaamaan myös pallollisesti hyvin alhaalta, mutta tappio tietysti harmittaa.


PK-35 Vantaan seuraava ottelu RoPS - PK-35 Vantaa Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia