AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2016

Inter EIF:n vieraaksi tiistaina

Inter EIF:n vieraaksi tiistaina

Job Dragtsma pitää tiistain ottelua tärkeänä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter pelaa Veikkausliigakauden toisen kenraaliharjoituksen tiistaina ykkösessä pelaavan EIF:n vieraana. Karjaan urheilupuistossa alkava ottelu alkaa kello 17.30.

Interin valmistautuminen Veikkausliigakauteen koki pieniä muutoksia, kun joukkueen Liiga-avaus SJK:ta vastaan jouduttiin siirtämään myöhäisen kevään takia. Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan nyt olikin tärkeä asia saada joukkueelle vielä peli alle ennen lauantain Veikkausliigaottelua FC Lahtea vastaan.

- Huominen ottelu on meille tärkeä siinä mielessä, että nyt saamme Mariokselle (Nikolaou) jälleen yhden ottelun joukkueen mukana. Myös vammojen takia sivussa olleet Gnabouyou ja Sow saavat ottelutuntumaa ennen lauantain Lahti-ottelua, sanoo Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Interin kokoonpanoon palaavat tiistaina siis vammoista kärsineet Guy Gnabouyou ja Pape Sow. Henri Lehtonen, Adama Tamboura, tuore sopimuspelaaja Kennedy Nwanganga ja Oskari Qvick ovat sen sijaan edelleen sivussa.

Interin piti kohdata EIF jo aikaisemmin talvella, mutta tuolloin ottelu jouduttiin perumaan Interin Suomen Cupin ottelun takia.

- Meillä on farmisopimus EIF:n kanssa, joten on hienoa, että saimme tämän pelin järjestettyä. Tämä on heille varmasti iso tapahtuma, toteaa Dragtsma.

Inter matkustaa EIF-otteluun 18 pelaajan voimin. Mukana ovat seuraavat pelaajat: Jukka Lehtovaara, Henrik Moisander, Egzon Belica, Ari Nyman, Sebastian Mannström, Benjamin Källman, Guy Gnabouyou, Alban Ferati, Joni Aho, Kalle Kauppi, Solomon Duah, Juho Salminen, Philip Njoku, Faith Obilor, Pape Sow, Marios Nikoloau, Arttu Hoskonen ja Markus Blomqvist.


FC Inter - FC Lahti lauantaina 9.4. kello 16.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia