vko.14 // 5.4.2016

Interillä vahva kenraali farmiseuraa vastaan

FC Inter avaa Veikkausliigakautensa Lahtea vastaan lauantaina. Joukkue pelasi tiistaina viimeisen harjoitusottelunsa ja nappasi maukkaan 4-0-voiton.

FC Inter kohtasi tiistai-illan ottelussa Ykkösessä pelaavan farmiseuransa EIF:n Karjaan Urheilupuistossa. Loppulukemiksi kirjattiin turkulaisten 4-0 (2-0)-voitto. Maaleista vastasivat ensimmäisellä puoliajalla Kalle Kauppi kahdesti sekä toisella Benjamin Källman ja Guy Gnabouyou.

Kamppailussa nähtiin myös edustusjoukkuedebyytti, kun Arttu Hoskonen pelasi ensimmäiset minuuttinsa Interin paidassa.

FC Inter - FC Lahti lauantaina 9.4. kello 16.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.