AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 24.3.2016

RoPS pitää tavoitteensa korkealla

RoPS pitää tavoitteensa korkealla

RoPS haluaa menestyä tulevallakin kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n pelaajat kertoivat kauden tavoitteensa.

RoPS:n seurajohto oli aiemmin linjannut tulevan kauden tavoitteeksi sarjasijoituksen vakiinnuttamisen kuuden parhaan joukkoon. Tänään oman kantansa toivat julki pelaajat. Palaverin tuloksista saapui tiedottamaan tyytyväisen oloinen päävalmentaja Juha Malinen.

- Joukkueen tavoite on Eurocup-paikan uusiminen. Tämä edellyttää sijoittumista sarjassa kolmen parhaan joukkoon tai menestymistä Suomen Cupissa, Malinen kertoi.

- Unelma joukkueella on Suomen mestaruus sekä Eurooppaliigassa tunkeutuminen kohti lohkovaihetta.

- Korostan, että emme unelmoi suoraan Eurooppaliigan lohkovaiheesta, vaan nimenomaan tunkeutumisesta lähemmäksi. Se tarkoittaa silloin, että ainakaan ensimmäiselle kierrokselle emme jää, Malinen täsmensi.

Tavoite on kova, mutta realistinen. Unelmakin kaiken onnistuessa mahdollinen. Juha Malinen ei nähnyt ristiriitaa joukkueen omien ja seurajohdon maltillisempien tavoitteiden välillä.

- Jos olemme kauden aikana kuuden parhaan joukossa, niin se tarkoittaa, että olemme yksi niistä joukkueista, jotka tavoittelevat mitaleja.

Rovaniemen Palloseuran tuore kapteeni Antti Okkonen piti riman nostamista luonnollisena kehityksenä edelliskausien tuloksia vasten.

- Jos viime kaudella saavutimme hopeaa, niin huono on alkaa sitä alemmaksi tähtäämään. Kun on kerran saanut maistaa jotain hyvää, niin sitä haluaa saada lisää, kapteeni hymyili.

- Urheilusta kun puhutaan, niin tavoitteiden pitääkin olla kovia. Mutta en näe mitään syytä, miksi niitä ei voisi saavuttaa myös tällä kaudella, Okkonen korosti.

Juha Malinen oli kapteeninsa kanssa samoilla linjoilla.

- Pelaajat ovat kunnianhimoisia. Tämänpäiväisissä vastauksissa paistoi läpi urheilullisuus sekä halu nostaa koko Suomen jalkapallon tasoa, päävalmentaja kertoi tunnelmista.

- Ja näin täytyy suomalaisessa joukkueessa ollakin. Käytetään Europeleissä saatu tilaisuus hyväksi ja viedään Suomea eteen päin, Malinen päätti.

Rovaniemen Palloseuran matka kohti unelmia alkaa vierasottelulla PK-35 Vantaata vastaan 2.4.2016. Reittiä Eurooppaan Suomen Cupin kautta lähdetään etsimään vierasottelulla Oulun JS Herculesia vastaan 29.3.2016.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia