FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2016

FC Lahden Santeri Hostikka sopeutunut mainiosti

FC Lahden Santeri Hostikka sopeutunut mainiosti

18-vuotias Santeri Hostikka siirtyi kakkosdivisioonassa pelaavasta PKKU:sta FC Lahteen talvella. Nuori laitahyökkääjä on ihastuttanut ennakkoluulottomilla peliesityksillään.

Hyvät esitykset poikivat kutsun U-19 maajoukkueen mukaan kaksoismaaotteluun Romaniaa vastaan. Suomi hävisi ensimmäisen koitoksen lukemin 1-4 ja toisen 1-2.

- Kummatkin pelit hävittiin, joten tuloksellisesti ei mennyt hyvin. Todella hyvää futista pelattiin kuitenkin. Hallittiin palloa suhteellisen hyvin, mutta vastustaja pääsi rokottamaan nopeilla vastahyökkäyksillä. Jäi parannettavaa, Hostikka muistelee Lahden sivuilla.

- Henkilökohtaisesti ihan semmoista ok-peruspelaamista, en saanut ihan parasta irti jostain syystä. Ei päässyt käyttämään omia vahvuuksia tarpeeksi hyvin, Hostikka miettii.

Hostikka on sopeutunut Lahden joukkueeseen ja kasvaneeseen pelitempoon koko ajan paremmin ja paremmin.

- Sitä on haettukin. Koko ajan tuntee vierellä olevia paremmin. Toivottavasti jatkossakin paranee pelit, Hostikka kertoo.

Brassikolmikko Bonilha, Euller ja Patrick ovat tuoneet virtaa pukukoppiin kielimuurista huolimatta.

- Brassit ovat hauskoja äijiä kaikki. Euller ei ole pelannut vielä ollenkaan ja Patrick on ollut mukana vasta vähän aikaa. Bonilha on päässyt hyvin jengiin mukaan ja parantanut todella paljon sen aikana, mitä on ollut Suomessa, Hostikka kehaisee.

Liigacupin finaali SJK – FC Lahti Wallsport Areenalla lauantaina 19.3. kello 16.00. Ottelun ennakkolipunmyynti on käynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia