FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.07 // 21.2.2016

​RoPS sopimukseen ghanalaisen Osein kanssa

​RoPS sopimukseen ghanalaisen Osein kanssa

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen 25-vuotiaan ghanalaisen kärkipelaajan Ransford Osein kanssa.

Osei tuli Rovaniemelle testiin kazakstanilaisen pääsarjaseuran FC Shaktar Karagandyn testileiriltä, jonne hän myös olisi saanut sopimuksen.

- Olimme Osein agentin kanssa yhteydessä ja hänen kanssaan vakuutuimme siitä, että RoPS on hänelle parempi vaihtoehto hänen pelaajauransa uuden nousun vauhdittajana, kertoo RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan vuonna 2007 alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa toiseksi parhaana maalintekijänä hopeisella kengällä palkittu Osei on erittäin lahjakas pelaaja, jolla vain on ollut vaikeuksia saada kunnollinen peliura aikuisten sarjoissa käyntiin.

- Ransford on pelaajatyyppinä sentteri, mutta tulemme kokeilemaan myös muita hyökkäyspään pelipaikkoja hänen kohdallaan. Hän on nopealiikkeinen ja etsii erittäin aktiivisesti maalipaikkoja. Hän on erittäin lahjakas pelaaja kaiken kaikkiaan, RoPS-luotsi kehuu tuoreinta sopimuspelaajaansa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia