FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2016

Njazi Kuqi sopimukseen PK-35 Vantaan kanssa

Njazi Kuqi sopimukseen PK-35 Vantaan kanssa

"Nasse" vahvistaa PK-35 Vantaan hyökkäystä. (Kuva: Samu Liski)

PK-35 Vantaa on solminut kauden 2016 kattavan sopimuksen hyökkääjä Njazi Kuqin kanssa.

32-vuotias Kuqi tuo Punamustiin paljon tulivoimaa ja arvokasta kokemusta ulkomaisista sarjoista. Kuqi pelasi viimeksi Suomessa kaudella 2011, jolloin hän iski TPS:n paidassa 21 ottelussa 8 maalia. Lisäksi Kuqi on edustanut kotimaan kentillä aiemmin FC Jokereita ja FC Lahtea. Suomen A-maajoukkueessa Kuqi on pelannut 12 ottelua, joissa hän on viimeistellyt viisi maalia.

Ulkomailla Kuqi on edustanut peräti 11 eri seuraa ja ollut lisäksi kahdessa muussa lainalla. Kuqi on kartuttanut kokemusta niin Englannin, Skotlannin, Italian, Saksan kuin Kreikankin sarjoissa. Viimeksi hän pelasi viime kaudella saksalaisessa SG Sonnenhof Groβaspachissa.

Kokenut hyökkääjä pääsee PK-35 Vantaassa tuttuun valmennukseen, sillä päävalmentajana toimii hänen veljensä Shefki Kuqi. Päävalmentaja Kuqin mukaan joukkue saa hänelle tutusta pelaajasta hyvän vahvistuksen.

– Tunnen "Nassen" ja joukkueeni, joten tiedän hänen olevan meille selkeä vahvistus. Hän on samassa tilanteessa kuin muutkin. Kauden alkuun on vielä paljon aikaa, joten tässä vaiheessa on tärkeää pysyä terveenä ja saada minuutteja, Kuqi sanoo PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

– Hän tuntee sarjan, vaikka ei ole pelannut täällä muutamaan vuoteen. Hän tietää mitä haluamme ja miten pelaamme. Sen myötä hänen on varmasti helppoa sopeutua tänne.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia