AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2016

VPS kiinnitti Jonas Leväsen

VPS kiinnitti Jonas Leväsen

Jonas Levänen on pelannut aiemmin Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kertoo verkkosivuillaan tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen Espoon Hongasta saapuvan Jonas Leväsen kanssa.

Vuonna 1994 syntynyt Levänen on ollut joulukuusta saakka Vepsun treeneissä mukana ja on vakuuttanut valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti.

- Tosi hyvät ja helpottuneet fiilikset on. Mukava palata parin vuoden tauon jälkeen Veikkausliigaan, Levänen kommentoi tuoretta sopimustaan VPS:n sivuilla.

Levänen pelasi viime kaudella Hongassa Kakkosta, mutta espoolaisseuran kasvatti on pelannut myös Hongassa Veikkausliigaa.

Jo viime syksynä Vaasaan opiskelemaan muuttanut Levänen itse kokee tärkeimpänä tavoitteenaan vakinaistaa pelipaikka vasemman pakin tontilla.

- Pelillisesti hyökkäysten tukeminen laitanousujen kautta on varmasti isoin juttu, mitä Vaasan Palloseuraan tuon, mutta mukanani tulee myös paljon terävyyttä ja voimakasta tahtoa, Levänen analysoi.

Pari kuukautta mukana ollut 22-vuotias laitapuolustaja on nauttinut etenkin Vaasan Palloseuran ammattimaisuudesta.

- Lehkosuon aikana Hongassa oli tosi hyvä meininki, mutta sitten homma lässähti. Treenien taso tippui muiden ongelmien myötä. Kakkosdivarissa meininki oli tasoon nähden tosi hyvä, mutta onhan tämä eri maailma. Treenataan aamuisinkin ja harjoitukset ovat aina laadukkaita, syödään yhdessä ja pidetään palavereita. Ollaan joukkueena yhdessä paljon, Levänen hehkuttaa.

Lisää uutisia