AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2016

Taiwo: "Näitä otteluita kukaan ei halua hävitä"

Taiwo: "Näitä otteluita kukaan ei halua hävitä"

HJK ja HIFK järjestivät hienon näytöksen kauden ensimmäisestä Stadin derbysta ja jakoivat pisteet lopulta lukemin 3-3.

HIFK iski nopeaan tahtiin kaksi maalia, mutta Taye Taiwo iski komealla laukauksella HJK:n kavennuksen jo 21. minuutilla.

- Tuntui hienolta ampua pallo verkkoon! Näin jo kaukaa että nyt menee sisään, eikä maalivahti ehdi mukaan. Laukauksiakin on harjoiteltu paljon treeneissä ja nyt onnistuminen tuli oikeaan paikkaan, Taiwo iloitsi ottelun jälkeen HJK:n verkkosivujen mukaan.

- Näissä otteluissa ei ole ikinä kiva jäädä alussa jälkeen, mutta joukkueemme taisteli hyvin eikä luovuttanut missään vaiheessa. Kova työnteko on avain kaikkeen ja tänään kaikki pelaajamme pelasivat suurella sydämellä, Taiwo mietti.

HJK oli toistamiseenkin kahden maalin takaa-ajoasemassa, mutta kiri huipentui vaihtomies Alfredo Morelosin loppuhetkien tasoitukseen.

- Hyvän hyökkääjän merkki on olla oikeassa paikassa maalin edustalla ja tehdä näitä tärkeitä maaleja. Alfredo oli juuri siellä missä pitikin ja onnistui tekemään tärkeän tasoituksen. Näitä otteluita ei kukaan halua hävitä, Taiwo painotti.

- Bana (päävalmentaja Mika Lehkosuo) sanoi meille tauolla, että emme saa antaa tilanteen vaikuttaa pelaamiseen. Pelimme oli ajoittain todella hyvää ja pidimme pään kylmänä koko ajan. Luotimme omaan tekemiseen ja siihen, että voimme nousta takaa rinnalle, Taiwo sanoi.


Lisää uutisia